Holnap lépek a kilencedik hétbe. Ti mikor éreztétek elsőnek, hogy mozog a baba a hasatokban?
Én is holnap lépek a 9. hétbe. :)
És még nem éreztem, pedig korán szoktam, az előző gyerekemet a 11-en éreztem.
Hasam van, de csak azért, mert 4. gyerek. Az első gyerekkel a 24. héten vették észre mások, na ezt már két hete is észre vették...
Ez van. Mondjuk én nagyon vékony vagyok.
mellső fali mindkét gyermekem, az elsőt 20. héttől, a másodikat 18. héttől érzem egyértelműen.
a pocak nem baj ha nem nő, ha nőne csupán annyit jelentene hogy puffadsz, mivel a méh először a medence vonalát 13-14. hét körül hagyja el, tehát innentől nevezhető valódi terhes hasnak ha valakinek hasa van...addig minden csak puffadás, ami könnyen ellenőrizhető, mert puffadásnál a reggel mért haskörfogat nem egyezik az estivel...
Nekem 13. hetesen már idegenek gratuláltak, extrém nagy hasam volt a lányommal, de 13. hétig valóban más volt a reggeli és az esti körfogat.
Nekem is más a reggeli és az esti körfogat, ennek ellenére a "reggeli hasam" is jóval nagyobb, mint a várandósság előtt. Egyébként 9 hetesen a méh mérete már a duplája az eredetinek.
6-os
18. héten éreztem először a mozgását.
Nem vagy semmivel elkésve. Teljesen normális az is, ha nem érzel semmit és az is, hogy nem is látszik még.
Anatómia: a 16. héten emelkedik ki a méh a szeméremcsont mögül. Addig mindenféle hasnövekedés vagy puffadás vagy hízás miatt van. Terheshas korábban nem látszik.
Ha valaki túlsúlyos, akkor későbbre is tolódhat mire észreveszi a zsírréteg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!