Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Mivel segíthetem,...

Mit tegyek? Mivel segíthetem, hogy kipihenje magát éjszaka?

Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos,rossz alvó volt csecsemő korától fogva(4-5xébredt), aztán fokozatosan javult a helyzet kb 1 éves korától átaludta az éjszakát. Mostanában kb 1 hónapja,ugyan elalszik este 8-kor gond nélkül,viszont felébred éjjel 2 körül és teljes 2 órán át fenn van. Nyugodt,nem sír,de NEM ÁLMOS. Pislog,játszani akar,velem lenni,ha kihozom közénk az ágyba mellénk bújik és lassan álmosodni kezd. De,ehhez nem lenne jó hozzá szoktatni,mert eddig szerett az ágyában aludni. Lenne vmi ötletetek? (Én nem nagyon szoktam sírni hagyni )
2010. ápr. 7. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Ez csak egy ötlet, és nem tudom hogy ekkora babáknál lehetséges e még, de nem cserélte fel esetleg a napszakokat?

Próbáld meg (durván hangzik, de a családban ilyen esetben ez jött be) hogy nem hagyod délután elaludni akkor amikor ő szeretné, ha még alszik olyankor.Vagy ébreszd fel hamarabb mint ahogy ő kelne.Fáraszd le.De ha a közelségetekre elálmosodik, akkor lehet hogy most éppen erre van szüksége.Bár nem írtad mennyi időt "játszol" vele mielőtt magatok mellé tennéd.Itt többen is ajánlják az Aludj jól gyermekem ill. a Suttogó titkai című könyveket, esetleg olvasgass ott.

De emeld ki majd a kérdésedet szerintem, biztosan csak elkallódott, hátha kapsz valami használhatót is.

Ne haragudj ha kontárkodtam. :)

Szép álmokat!

2010. ápr. 8. 00:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lehet a gond, hogy kipiheni magát napközben, és viszonylag korán fekszik le, így azalatt a 6 óra alatt kipiheni magát annyira, hogy amikor felébred ne tudjon visszaaludni. Tedd le délutáni alvásra korábban, és esti lefekvés legyen kicsit később, így elfárad annyira, hogy aludjon reggelig.
2010. ápr. 9. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!