9,5 hósan minimum 3szor kel éjjel a babám. Botrányosan rossz alvó. Ekkora babával nálatok mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 08:46
1/7 anonim válasza:
Kisfiam még csak 6 hónapos, de nálunk is voltak nagyon rossz éjszakák. Előfordult, hogy fél óránként mennem kellett hozzá. Aztán adtam neki kb. 3 hétig Sedatif PC-t (homeós tabletta), napi 2x1 szemet (porrá törve, pici vízben feloldva közvetlenül lefekvés előtt és felkelés után), és ez megoldotta a problémát, átalussza az éjszakákat. Elvétve fordul csak elő, hogy be kell mennem hozzá, akkor adok neki pár korty teát, és alszik is tovább. Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnotok. B.
2/7 anonim válasza:
Enyém is 9,5 hós és ö is nagyon rossz alvó,születése óta. Van,hogy óránként ébred,van,hogy csak 2-3 óránként és csak cicin alszik vissza. Nem tudom,mi a megoldás, én nem akarom semmilyen bogyóval tömni. Mi lehet abban,altató? Akkor inkább az ébredés!
3/7 anonim válasza:
Homeopátiás! Nem altató! Gyógynövényekből készül.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Kedves 2.!! Az én babám ugyan ez, ha csak 3-4 szer kel az már csoda, amúgy 1-1,5 óránként.... Soha nem aludta még át az éjszakát....
2010. ápr. 7. 09:05
5/7 anonim válasza:
nekünk kb másfél hete, hogy javult a helyzet, 8 hós, addig ugyanez volt.... nekünk a fogai jöttek, mert mióta kibújt a 6. is, azóta nyugisabb éjjel. Sajnos egy foggal 2-3 hónapig is szenvedett mire áttört... szóval lehet nektek is ez a baj... a homeós bogyókat érdemes kipróbálni, nekünk ugyan nem vált be, de hátha nektek igen! nem altatók...:) teljesen veszélytelenek, mellékhatás nélkül. még van a Viburcol, és chamomilla (ezek fogzásra jók)
6/7 anonim válasza:
Az enyém még manapság is 2x kel. 14 hónapos. 9 hónaposan volt, hogy óránként mentem pl. ha még fogzott is.
7/7 A kérdező kommentje:
ha fogzik azt tudom, mert akkor egészen máshogy viselkedik/kel... amióta hazahoztuk azóta ilyen rossz alvó.... ha fogzik még rosszabb (6 foga van)
2010. ápr. 7. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!