Méhnyakrákos vagy azon túlesett anyukák? Vagy tudtok ilyen esetről? Szülés után mikor alakult illetve derült ki?
Figyelt kérdés
Állítólag aki szoptat kisebb eséllyel betegszik meg méhnyakrák miatt, ez igaz lehet vagy tudtok ellenpéldát erre? Parázok :( Másfél éve szültem, de most fogok csak szűrésre menni.2010. ápr. 7. 08:03
1/5 anonim válasza:
Én is féltem.2 év után mentem szűrésre, de minden ok.Nyugi szerintem nem lesz baj.
2/5 anonim válasza:
volt valami gondod szülés előtt? vagy miért félsz? nem értem. másfél év alatt nem alakul ki rák, ne aggódj, ha akkor minden rendben volt!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt gondom ami erre utalna. Csak annyira ijesztgetik ezzel a nőket... Bár jól teszik mert különben senki nem járna szűrésre. Viszont van aki fél évente jár, erre én nem lennék képes, mert már nődoki-fóbiám van :(
2010. ápr. 7. 09:16
4/5 anonim válasza:
nyugi, a rák nem alakul ki egyik percről a másikra. azért kell legalább évente eljárni (a másfél év is teljesen jó),hogy ha elindul valami, akkor még az elején 100%ban gyógyítható, ez hosszú folyamat. Semmi gond nem lesz, ne aggódj!! :)
5/5 anonim válasza:
Szia!Én Félévente jártam,22évesen P4-es lett a citológiám,előtte 2-szer P3-as.A P4-esnél azonnal megműtöttek,a méhem akarták már kivenni,de mivel még nem szültem,ezért "meghagyták".Gondolhatod mit éreztem 22évesen P4-es citológiával úgy,hogy félévente mentem és közölték velem hogy csoda ha lesz gyerekem...Azóta próbálkoztunk a babával,és most 24évesen végre sikerült:),alig hiszem el,mert mindenki "letett"róla hogy lehet..most 22hetesek vagyunk.Én csak azt tudom tanácsolni,legalább évente menjetek el rákszűrésre,mert nem játék...ha velem nem történik meg,én se hiszem el...Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!