Pikkelysömörös a 6 hetes babám, van valakinek tapasztalata?
6 hetes!nem pattanásos szegénykém, hanem az anyai hormonok ürülnek a szervezetéből ami úgy néz ki mint ha pattanásos lenne. a hámlás is teljesen normális, hiszen eddig vízben ázott a kicsi bőre!
egyébként is 6 hetes baba bőrére semmit ne kenj amit nem egy hozzáértő orvos ír fel!
Ha anyatejes, akkor szerintem attól "pattanásos". A fiam is az volt egy pár hétig, de azzal nem kell kezdeni semmit, magától elmúlik.
Ha pikkelysömör lenne - nekem is van, de a családon kívül senki nem tud róla, mert kordában tudom tartani és csak a fülemben meg a hajas fejbőrön van, néha egy egy a mellkason - akkor azzal kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy ha stresszelek, akkor jön inkább elő, szóval lehet, hogy a férjednek is van valami lelki gond a betegsége mögött... egyébként sokat segít, ha napoztatom, szoktam olyan sós vízbe fürdeni, hogy erdélyi sóbarlangból hoznak nekem kis sótömböket, azt felolvasztom a vízben és abban fürdök le, tusfürdőt, ilyesmi vegyszeres dolgokat nem használok, ha előjön a fejemen, akkor a dr. Immun nevű sampon sokat segít, de ha végképp nem bírok vele, akkor szteroidos krémmel kenem be egyszer-kétszer, de azt már csak a legvégső esetben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!