Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Változtak az érzéseid a...

Változtak az érzéseid a babáddal szemben a születés utáni közvetlen időszakot összehasonlítva a 2-3, vagy több hónapos korral?

Figyelt kérdés
Neked már a szülőágyon jött a nagy "szerelem" érzés, vagy később alakult ki? Ha igen, mitől, és mikorra?

2016. ápr. 20. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szuloagyon nekem sem jott ki semmilyen komoly erzes. Szerettem, felelossegteljesen gondoztam, de sokszor elmenekultem volna messzire.

Mondjuk ez a "baby blues" volt az elso 1-2 hetben.

Aztan az lecsengett es egyre jobban kezdtem megszeretni.

Erdekes hogy amikor eloszor ereztem azt a babaillatot, ami ugy elbulvoli az anyukakat, nekem kisse fura volt.

Aztan egyszer csak beutott a menku, es belezugtam a lanyomba. Visszavonhatatlanul es vegervenyesen.

Ha megolelem erzem hogy szetarad a testemben a szeretet hormon, belebodulok az illataba, nem birok nelkule letezni.

Imadom, szeretem, elolvadok ha a karomba foghatom. Allandoan puszilom, becezem, dalokat verseket koltok neki, szoval na. Igen jon majd az az erzes.

2016. ápr. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!