Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik jól mostanába...

Miért nem alszik jól mostanában a kisfiam?

Figyelt kérdés
Születése óta nagyon jó alvó volt ( most hat hónapos ), de amióta elkezdtek jönni a fogai nagyon sokszor kel éjszaka általában két órakkor és nem alszik vissza amíg nem kap enni ( tápszeres ). De közben is van hogy időközönként felnyög vagy felsír. Most nem hiszem hogy ismét valamelyik foga jönne, nem látok erre utaló jeleket. Az evés sem megy valami jól, mármint a hozzátáplálás, széklet van de nagyon kemény. Kicsit kétségbe vagyok esve, mert úgy érzem valamit rosszul csinálok és amiatt van valami baja.
2008. szept. 23. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:

vannak ételek amik megfogják és amik lazitják a székletet. lehet hogy a kakitol nyügös. én minden nap adok neki egy baracknyi pürét vagy a kajához keverek barackot és az bevált.

az éjszaki evés megoldása nálunk az lett hogy miota töbször megébredt mert éhes volt, este több tápszert adtam neki és ujra reggelig aludt. lehet hogy csak nagyobb lett az igénye a növekedés miatt.

viszont az is lehet hogy ilyenkor kezdődik az az időszak valami olyasmi a neve hogy szepreácios korszak de ez nem biztos mikor többet igényli az anyja közelségét, éjszaka is éberebb és többször ellenőrzi az anya közelségét és ha nem vagy mellette sir általában addig mig magad mellé nem veszed, de ez elmulik csak türelem.

másra nem tudok gondolni...

2008. szept. 23. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Szeparációsra gondolt az előttem válaszoló,de valóban lehet benne vmi.Más megoldás nincs,mint h türelmes vagy.20 hetes baba anyukája
2008. szept. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!