Mit tegyek, ha a 3 hós fiamnak hőemelkedése van, de nem lázas?
Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 11:58
1/4 anonim válasza:
én ilyenkor 1 fél Germicidet adok neki.
2/4 anonim válasza:
Hőemelkedésre én nem adnék semmit. Szerintem ha már hőemelkedésnél is használsz lázcsillapítót, akkor hozzászokik a szervezete és láz esetén nem fog használni. Hagyni kell az immunrendszert dolgozni. De mindenképp figyelni kell, hogy mitől lehet hőemelkedése és ha 38 fok, vagy afölé megy a hőmérséklete, akkor természetesen lázcsillapító kúp.
3/4 anonim válasza:
ilyen pici babáknál már a höemelkedés is (posiba mért) veszélyes lehet. van az ö számukra lázcsillapító és használati szerint adni neki. figyelni hogy nem szökik fel a láza. sok folyadékot még.
4/4 anonim válasza:
Nekem a doktornő azt tanácsolta,hogyha 3 napnál tovább van hőemelkedése akkor vigyem el a rendelésre és megnézi.
Lázcsillapítót hőemelkedésre nem szoktak javasolni ,ez az immunrendszer ellen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!