Tegnap este 37.9 volt a hőemelkedése a fiamnak.6 hós. Mitől lehet?
Tudom, ezer kérdést tettek fel már ezzel kapcsolatban, de kíváncsi lennék a tapasztaltabb anyukák véleményére.
Kisfiam most töltötte a 6 hónapot, még nincs foga. Nyálzik, tömi az öklét és minden egyebet a szájába. A hét elején még érződött alul a két metszőfogának hegye az íny alatt közvetlenül, néhány napja azonban már nem, dagadtabb. Tegnap ebédelni nem nagyon akart, hiába próbáltam még a tejpépet is, amit máskor imád. Ugyanez volt délután is. Alig evett. Este 37.9 lett a hőemelkedése, de nem látok semmi más megfázásra utaló jelet. Viszont nagyon nyűgös, alig tudtuk elaltatni. Ez a foga lehet? Kérlek, segítsetek!
Köszönöm szépen a segítséget! Kezdtem aggódni, hogy esetleg megfázhatott, mert tegnap és tegnapelőtt is sokat voltunk sétálni, aludt is nagyokat és volt, amikor nem terítettem rá plédet, mert eléggé fel volt öltözve az időhöz képest.
A Dentinox hatását nem nagyon vettem észre, talán segített, mert hamar lenyalogatja. Amúgy még az ínnye is melegebb, mint szokott lenni. Mennyi ideig tarthat ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!