8 hónapos babának lehet csattot a hajába tenni, vagy inkább vágjunk a hajából?
Figyelt kérdés
Elöl hosszú a haja,de nem szeretném levágni,ha nem muszály.Lehet egyszerü csattot a lányom hajába tenni??2008. szept. 23. 11:37
1/3 anonim válasza:
8 hónaposan? Hogyne lehetne! Nyugodtan, mi baja lenne tőle? Jobb, ha hozzászoktatod, különben zavarni fogja később.
Aztán szép legyen az a csatt;)
2/3 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, mert pont ennyi idős a lányom, neki is a szemébe lóg a haja, de levágni nem szeretném:-). Én csatot nem merek a hajába tenni még, félek, ha kiesik és nem vagyok ott bekapja v. ilyesmi és megfullad. Én most vékony kis pamut hajpántot keresek, azzal akarom megoldani a problémát. De lehet, hogy én parázom túl...
3/3 anonim válasza:
Sziasztok!
Én akkor tettem főként a hajába csatot, ha elmentünk itthonról, de otthon is nyugodtan lehet, hiszen egy 8 hónapos gyerkőc mellett az anyuka állandóan ott van, úgyhogy nem lehet gond. Tényleg szoktatni is kell hozzá. Alvásnál meg ki kell venni. Később én inkább elöl levágtam a haját, hogy ne zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!