Három és fél hónapos kislányom nem eszi meg a tápszert. Milyen ennivalót adhatok neki?
semmilyet, válts tápszert. szilárdat eleve nem kaphat még, mert nem tudja megemészteni, de ha adnál neki is csak napi 2 kiskanált lehetne, attól meg jól nem fog lakni...
van banán ízesítésű tápszer, orvos fel tudja írni, esetleg azt próbáljátok ki
Humana Baby Fitről beszélnek a többiek, ez a banános. Érdemes kipróbálni, az én három hónapos babám is azt eszi, igaz, ő bukás miatt. Szeretik általában a babák, úgy hallom és én is ezt tapasztalom. (Igaz, az én kisfiam ízre nem válogatós, sokfélét próbáltunk, mire ez bevált, egyedül a Milupa anyatejpótlója nem ízlett neki.)
Az ára is kedvező, felírva 600 Ft körül van és mivel gyógytáp, 3 éves korig felírható, később is jó lesz tejitalnak, ha már tényleg ehet mást is.
Még annyi, hogy a Baby Fit okozhat keményebb székletet, én ezt úgy küszöböltem ki, hogy vettem Humana 1 tápszert is és azzal 1/5-4/5 arányban "higítom" picit a banánosat. Szintén olcsó receptre ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!