Már nem is számolom, hogy ma mennyi kérdés szólt a bébiételről ami rákkeltő... Nem elég 1-2kérdés ami erről szól? Értem én, hogy mindenki fel van háborodva, de ha tudnátok mi minden van ami rákkeltő...Ki se mozdulnátok a házból. Ez is csak arra jó, hogy az emberek pletykálhassanak valamiről, mint a H1N1. Akkor is csak erről olvashattunk. Ahogy azt, ezt is elfelejti mindenki.
Vagy csak engem bosszat, hogy minden 3. kérdés erről szól?
2010. ápr. 6. 18:05
1/7 anonim válasza:
Én adtam a gyermekemnek üveges bébiételt vegyes màrkàkkal,meg sajat készitésüt is.Ràkkeltöbb szerintem mikor apuka vagy anyuka cigizi a csalàdban.Arrol nem beszélve hogy van aki elitéli a böbiételt,de csokit édességet nyugodt szivvel ad a gyereknek.Persze mindenkinek a sajatja,azt csinal amit jonak làt.
2010. ápr. 6. 18:09
2/7 anonim válasza:
Akkor te minek írtad ki ezt a kérdést!!!
Csak hogy tudd én is pont ki akartam írni mire rájöttem hogy már volt pár kérdés ezzel kapcsolatban,de ennek ellenére ami kérdésem van már pedig van ki fogom írni.
Ha nem tetszik tovább mész és kész.Én örültem hogy olvashattam erről több véleményt,hogy ki hogyan járt.És kb. ha 5 percet vársz már olvashatod is a kérdésem és remélem lesz aki válaszol normálisan.
Jó hogy felfújják amikor milyen megdöbbentő hogy már a babákat sem "tisztelik"!!!!!!!
Ez egy újabb provokatív kérdés!!!
2010. ápr. 6. 18:10
3/7 A kérdező kommentje:
Nem provokációnak szántam.
Igazából arra gondoltam amit az első írt. Etetik a gyerekeket mindenféle sz@rral, de ha lehetőség adódik pletykálni akkor mindenki jön azzal h milyen egészségesen eteti a gyerekét. A véleménye mindenkinek meglehet, nem is ez a gond és ami nem tetszik nem olvasom el. De mindig van egy aktuális pletyka akkor az egész oldal erről szól.
2010. ápr. 6. 18:17
4/7 anonim válasza:
ide annyiszor és az ír aki akar.miért olvasod el őket,ha már unod?egyszerűen tovább kell állni.
2010. ápr. 6. 19:18
5/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez inkább jó,ha ilyen dolgot többször kiírnak.Én nem szoktam visszaolvasgatni nagyon,de így belebotlik az ember.Ha nem érdekel valami,megyek tovább.
2010. ápr. 6. 21:21
6/7 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de nem lehet egy lapon említeni egy mérgező bébiételt a csokoládéval. Mindenki maga dönti el, hogy mit ad a babájának,a csokira meg más szemétre is rá van írva, hogy mit tartalmaz, és ha akarom elkerülöm, DE ezt nem tudod el sem kerülni. Az, hogy ilyen aljas módon nem ellenőrzött bébiételt képesek piacra dobni....joggal háborít fel mindenkit.
2010. ápr. 6. 21:51
7/7 A kérdező kommentje:
Nem említettem egy kalap alá a kettőt,sőt! Össze sem hasonlítottam őket. Nem is az bosszant, hogy fel vannak háborodva az emberek. Írtam, hogy ezt megértem hisz nekem is vannak gyerekeim. Csak azt nem értem, hogy miért kell minden 2.kérdésnek erről szólnia. Ha az egyik megkérdezi akkor 3 kérdéssel utánna miért kell még egyszer feltenni?! Ugyanazt a választ fogja ő is kapni, annak meg semmi értelme. Jó dolog, ha felhívja valaki az emberek figyelmét, de amikor minden kérdés erről szól az már bosszantó. Nem akarok senkit bántani és provokálni sem, egyszerűen nem értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!