Miből lehet tudni, hogy a babának a pocija fáj ha sír? Mik az erre utaló jelek?
Figyelt kérdés
Mert ugye ha sír, megnézem a pelust, megetetem, de ha ezek rendben vannak,és még sír, honnan tudom hogy nem e csak ölbe szeretne jönni vagy más gondja van mint a hasfájás?2008. szept. 23. 10:17
1/4 anonim válasza:
Szia! Az enyémnek ha a hasa fáj, akkor mindkét lábát egyszerre felhúzza a hasához, és nagyon sír.
Van, hogy csak nehezen jön ki a puki vagy a kaki, akkor kezével-lábával kalimpál, a kis feje piros, és eltorzul az arca, de csak nyüszög. Ilyenkor a tenyerem élével óvatosan a pocija bal oldalát masszírozom, ez mindig bejön.
2/4 anonim válasza:
A hasfájás akkor is fennáll, ha felveszed. Tehát akkor is sír. Valamint húzogatja a kis lábát a hasához. Ilyenkor masszírozhatod az óramutató járásával megegyezően, ez sokszor segít. Nekünk az is segített, hogy "hajszárítóztuk" a pociját. Ennél csak arra figyelj, hogy ne közvetlenül ráirányítsd a hajszárítót, illetve mozgasd, hogy nehogy közvetlenül kapja a forró levegőt.
3/4 anonim válasza:
Én ugy tudom,hogy az orajárásával ellentétesen kell simogatni.De lehet én tévedek,akkor meg bocsi.
4/4 anonim válasza:
Második vagyok. Biztosan az óramutató járásával megegyezően, babajógán mondták. Ha visszafelé masszírozod, akkor nemhogy kijönne, hanem visszafelé vándorol a kaki, puki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!