Tápszeres babák anyukái! Hány kiló 3 hónap körüli babátok, aki csak tápszert kap enni?
Figyelt kérdés
az én lányom 5900gramm, 61cm. A doktornő szerint kicsit dagi, diétáztatnom kell, mert szerinte a tápszeres babákon a súlyfölösleg nem tűnik úgy el mint az anyatejes babákról.2010. ápr. 6. 15:35
1/8 anonim válasza:
Kisfiam 61-63 cm körül van, és 7 kg. Nekünk nem mondták, hogy diétáztassuk(??), de szép formás baba. Szerintem így aranyosak. A doktornődet meg sz@rd le, mert barom. Diétáztatni egy babát???? Nem is normális. Az én fiamnak ha 2csepp hiányzik, akkor addig ordít, míg azt a 2 cseppet oda nem adom neki. Ők még nem értik ezt meg.
2/8 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta a doki ma, hogy 4*150milit ehet. eddig 5ször evett 150et.
2010. ápr. 6. 15:51
3/8 anonim válasza:
A kisfiam 3 hónaposan 6.830 gr volt!!! És csöppet sem dagi, nem túlsúlyos!
Egyébként van egy számítási módszer arra, hogy a tápszeres babáknak mennyi a napi adagjuk. A súlyát osztod 150-nel, és beszorzod az étkezések számával, jelen esetben 5-tel. Így 196 ml jön ki a Te babádnál! A dokid nem nagyon érti a dolgát szerintem... B.
4/8 anonim válasza:
Akkor legközelebb hazudj a dokidnak, mond, hogy csak 4x150et eszik. Honnan is tudná meg. Egyébként úgy van kiszámolva, hogy testsúly 1/6-a osztva az étkezések számával, és annyi ml ehet. Amúgy nem is eszik sokat a babád. Az enyém 5x eszik, 180ml vízhez teszem a tápszert, ebből kijön majdnem 210ml.
5/8 anonim válasza:
Mind a kétfajta számolási módszerrel ugyanannyi jön ki :)))
6/8 anonim válasza:
Az én kislányom 2900 g-mal született. Kapott anyatejet is, de nem sokat sajnos, jobbára tápszeres volt. 3 hósan 4900 g és 63 cm volt. (Ő meg inkább a vékonyabb kategória.) Szerintem a tied abszolút rendben van!
7/8 anonim válasza:
Kisfiam 2 és fél hónapos. 2800-al született, 2-3 napja 5100 gr. volt. Kis husis baba, a doktornő örül neki, hogy 6-szor eszik egy nap, átlagosan 150 ml-t. Azt mondta, még az 5 étkezésre se térjek át egy jó ideig, nemhogy a 4-re!
8/8 anonim válasza:
Szia!az én kisfiam múlt hónapban volt 3 hónapos,7450 gramm és 65 cm volt .Szerintem nem kövér szép formás,nagy baba.2 hónapos korától kap csak tápszert.Ne foglalkozz a dokival,hogy gondolja,hogy diétáztass egy ekkora gyereket.Majd,ha elkezdenek többet mozogni,mászni,akkor már nem fognak ennyire hizni.3 és fél hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!