A babakocsik miért csak 15 kilóig terhelhetőek? Most 10 kilós a babám 5 hónaposan. Akkor minek vegyek meg egy sportkocsit, ami 15 kilóig jó csak? Ez nekem fura nagyon 😕
Mi a furcsa ebben? Azt hiszitek valami csökevényes földönkívüli emberek vagyunk??
Semmi meglepő nincs ebben. Én nem egy másfél-2 kilós "kismacska" súlyú gyereket szültem, hanem egy szép nagy babàt.
Ha ezen valaki fenn akad, az vessen magára.
Előítéletek azok vannak.
Kérdező itt senki sem előítéletes.Senki sem mondta,hogy biztos édességgel tömöd az 5hónaposodat,és azért ilyen.Olvasgass előtte,mielőtt mindenkit hülyének nevezel.
bár a te babád ebbe a táblázatba se fér bele, de azért a súlygyarapodás csökkenésének az ütemét így is lehet látni
van max súly, azon is 2 évesre írja a 15 kilót, átlagos gyereknél meg 3,5 éves korra
Kedves Kérdező!
Amellett, hogy arrogánsan válaszolsz, még a szavak jelentésével sem vagy tisztában.
Én 4 kg fölötti babát szültem, de 5 hónaposan egy arányosan husis 7,5 kg-os gyerkőc volt, jelenleg 21 hónaposan pedig még nem érte el a 15 kg-ot. A babakocsit pedig már csak akkor vesszük elő, ha a falunkon belül a boltba megyünk gyalog, mivel nagyon messze van.
És szerinted aki ,,kismacska'' súlyú gyereket szül az tehet róla, hogy akkora lett? Te szerencsétlen h.lye.
És vedd tudomásul, a gyereked DAGADT! Ha a kis súlyút macskának nevezed, akkor a tied meg disznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!