Anyucik SEGÍTENÉTEK hogyan csináljátok 10-hó babátoknak a főzeléket?
Szia! Én nem úgy, ahogy a többiek, én néha kis darált- kávédarálóban - mandulát teszek bele neki. így megkapja a kicsit tejesebb színt, fehérje is lesz benne így, és mégsem "mérgezem" tejjel- pöttyös a tejtermékektől:S (joghurtot kapott már) . Ja, de nekem már nagyobb a babám:)
Egyébként úgy csináltam mindig neki 6 hónapos kora óta -és még most is, amikor nem rakok bele mandulát neki, hogy összepürésítem neki a zöldségeket. pl. Krumpli, cukkíni, répa, padlizsán, cékla.. nemtom milyen keveréket csinálsz- ha vízben főzöd meg, akkor kevéske főzővízzel turmixgépben készül. Másik verzióm: csináltam úgy is, hogy a sütőbe dobtam be az összevagdosott zöldségeket, és kicsi vizet tettem alá, fűszereket, amiket szabad használni a tetejére- zöld fűszerek mindig mehetnek, az elején alufóliával a tetején sült, a végén levettem, kicsit más íze lesz így, mintha jobban kijönne a zöldségek íze- így szerintem finomabb.
De jöhetnek a többiek tapasztalatai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!