Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másodjára alszik ma a babám!...

Másodjára alszik ma a babám! Sose szokott ennyit? Nálatok is aluszékonyság van? Vagy kezdjek aggodni mi baja?

Figyelt kérdés

Kétszer szokott aludni egy nap!délelőtt egy órát meg délután 3 körül 1-másfél órát!Délelőtt ma 2-őt aludt most már 1 órája alszik és tuti 3-4 között is el fog aludni!Már este is ilyen álomkóros volt,de nincs láza nem köhög....bár kaki is 3* volt már ma...

de a felső foga jön,de én még arra álomkórt nem hallottam :)

4 hós

2010. ápr. 6. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Az esős idő (itt nálunk ilyen van, Szeged), általában ilyen hatással van rájuk. Én is érzem, hogy sokkal álmosabb vagyok, mint szoktam, és az én babám is már másodjára alszik ma, igaz, ő még csak 2 hónapos.
2010. ápr. 6. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már rég nem vagyok baba, de tegnap például szinte egész nap aludtam, csak enni keltem fel. Frontérzékeny vagyok és legfőképpen a hidegfrontra. Amikor itt volt a napsütés, olyan virgonc voltam, csináltam a dolgomat, szinte fáradhatatlanul. Most meg leeresztettem mint egy lufi, szinte kipukkadtam. A babák is észreveszik a frontokat.
2010. ápr. 6. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Bár az enyém már több mint másfél, de ő is aluszékony. Ebéd után szokott már csak aludni 1x, de fél 12-kor úgy elaludt, hogy nem bírtam felkelteni, pedig aludt éjszaka, későn is kelt.
2010. ápr. 6. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
De jó nektek. Én az enyémet ma nem tudom rávenni hogy aludjon.
2010. ápr. 6. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
nálunk is álomkór van :-) nagyon szeles az idő, én erre fogtam rá :-)
2010. ápr. 6. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én babám ma is és tegnap is dupla annyit alszik mint egyébként, 2,5 hónapos. Biztos az eső miatt.Ne aggódj, pihenj te is addig míg alszik a babád.
2010. ápr. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!