Ez lenne a növekedési ugrás?
Figyelt kérdés
Vasárnap töltötte a babám a 7edik hetet. Tápszeres. Szombat óta délutánonként 150-180milliket eszik. Délelött 70-80-at. Utolsó evésnél ami 7és 8 között szokott lenni még kérne 180 millin felül és nem hajlandó aludni utánna. Hiába altatom el, felébred, kérne még. Szerintetek adjak még neki? Túl etetni se szeretném2016. ápr. 11. 20:31
1/4 anonim válasza:
Adjál neki nyugodtan, ha egyszer kéri. Nem írtad alapból mennyit eszik de ha ez ilyen soknak számít 7 hetesen akkor tuti növekedési ugrás.
Hétvégén a 6 hónaposom adagja 370 mili volt lefekvés előtt a 180 helyett. A férjemmel csak pislogtunk. Nem az első növekedési ugrása de azért ez a mennyiség még így is meglepő volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Maximum 90-et szokott enni. Most is itt fekszik mellettem az ágyban, eddig simogattam, beszélgettünk, énekeltem neki. Már félálomban van
2016. ápr. 11. 20:54
3/4 anonim válasza:
Az enyém anyatejes és 6 hetes, neki az utóbbi 2 hétben volt egy ilyen növekedési ugrása. Állandóan cicizni akart, de főleg nappal. Éjjel elég jól alszik. Nem mérjük, hogy mennyit szopik (elsőnél még mértük, másodiknál már nem érdekes). Nagyon meglódult a fejlődése, ez az 1 hónapos státuszon is látszott, na meg ez egyre nagyobb ruhákon.
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok, nálunk minden ugráskor méretváltás is volt.
A végét pedig a szokatlan hangocskákról ismerem meg. :) már most legutóbb mondtam is a férjemnek, hogy talán az utolsó óriásadag lesz most lefekvés előtt, úgy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!