Ez növekedési ugrás lehet?
Figyelt kérdés
Babám 2 napja még 3 óránként, sot volt hogy 4 óránként evett. De tegnap meg ma 1,5 óránként jelez hogy éhes, folyton a cicin lóg. Teljesen felborult a napirendunk. Mar azt se tudom néha hogy tényleg éhes e vagy mi van vele??? Egyáltalán tényleg van ilyen hogy növekedési ugrás vagy ez csak legenda? Help!!!2015. jún. 7. 17:19
1/5 A kérdező kommentje:
6 hetes amugy.
2015. jún. 7. 17:23
2/5 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta 6 hetes kora körül a babàm.
De ha belegondolsz neked is van olyan, hogy többet eszel, aztán kebesebbet. Pedig mi már nem vagyunk fejlődő szervezet. Ők meg pár hét alatt kilókat híznak!
Lànyomnál kb. 2-3 napig tartott, aztán visszaállt kb. 3 órára. A napirend pedig az első hónapokban változik. Ez teljesen normális dolog.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi, remelem vissza áll hamar.
2015. jún. 7. 17:36
4/5 anonim válasza:
Szia!Az én lányom,aki ma 6 hetes,szombat óta ugyanezt csinálja.Én is arra gondoltam,hogy növekedési ugrás,illetve mivel a cicin kívül mást nem fogad el,így valószínűleg szomjas,és az anyatejjel oltja azt.Nekem is akár óránként követeli a cicit.A nagyobb tesó egyébként ugyan ezt csinálta anno 3 éve,nyáron a nagy melegben.Vissza fog szépen állni,türelem. :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi. Csak olyan fárasztó...
2015. jún. 8. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!