Altatnátok éjjel babakocsiban egy 11 hónapos babát?
Nem altatnám babakocsiban.
2 gyerekem van, voltak már párszor megfázva, de ilyen eszembe sem jutott.
Van orrcsepp ami 1 éves kortól van, meg van tengervizes orrspray, ami 0 éves kortól használható.
Gyógyszertárban vény nélkül kaphatóak az orrcseppek.
Én biztos hogy az 1-6 évesiget adnám már neki, annyira nem erős és már mindjárt 1 éves, de ha ezen izgulsz, van kisebbeknek való is.
Befújsz sós vizes oldattal, vársz 1 percet, leszívod az orrát és befújsz az orrcseppel, lehetőleg még tartsd egy picit függőlegesen, aztán mehet aludni (vagy szopizni, vagy tápszer, vagy ahogy altatod)
Kedves utolsó, akkor nem voltak "eléggé" náthásak. (Szerencsére persze).
Egy durva náthánál nem dugul ki...
Én egyáltalán nem altatnám éjszaka babakocsiban. Főleg, ha be is van dugulva az orra. Párnán meg pláne nem. Nem csak az orrdugulástól fulladhat meg, és az ágyában a légzésfigyelő előbb jelez, mint ahogy bármilyen éber szülő észrevenné!
A fiam most 1 éves. 2 hónaposan már volt náthás, kaptam a gyógyszertárban neki való nasivin orrcseppet és attól kicsit hosszabb ideig kidugult az orra. De amúgy volt, hogy félóránként ment a porszívó éjjel-nappal.
nem altatnám babakocsiba.
a nagypárnát pedig a matrac alá tenném, hogy megemelje a fejét. párásitoba mentholos cseppek, orrjáratok átmosása, kiszivása. ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!