El fogja így fogadni valaha az apukáját, fogja szeretni?
Kislányom 13 hónapos. Nagyon nyitott, barátkozós, életvidám gyerek. A férfiakkal szemben általában bizalmatlan, kivéve a bátyámat, akivel nagyon harmonikus a kapcsolatuk. Majdnem minden nap találkoznak, bátyám nem rohanja le soha, mindig nagy tisztelettel szemléli és kislányom magától megy hozzá, megöleli, beleül az ölébe, puszit ad és ha itthon vagyunk spontán mondogatja a keresztneve első szótagját.
Sajnos az apukájával nincs ilyen jóban. A férjem nagyon temperamentumos, mindig hatalmas ovációval jön haza a munkából, nagy hangú, hevesen gesztikulál, ölelgeti, gyömöszölgeti, erősen puszilja és a gyereknek ez sok... ha ő fürdeti, vagy öltözteti a lányom csak kiabál, hogy anya, anya! Mindig mondom a férjemnek, hogy ne legyen ennyire heves, de hiába... nem tud változni, pedig próbál...
Nagyon el vagyok keseredve, hogy a gyerekemnek jobb a kapcsolata a bátyámmal, mint a saját apukájával..
Fog ez javulni valaha?
Járt valaki hasonló cipőben? Változott-e a helyzet az idővel?
Akkor minden nap látja az apját? Lehet, hogy tényleg a temperamentuma sok neki. Az apa megeröltethetné magát, hogy halkabb legyen. Várja meg, míg a kicsi kezdeményez. A fiam (9 hós) is ilyen. A féltestvérét, aki 18 éves és nem velünk él, alig látja, mégis már az első perctől kezdve el van a kezében, nem fél tőle, ellenben anyóstól, anyámtól üvölt, ha csak ránéznek, mert sokáig olyan lelkesen közeledtek felé, mint gondolom a férjed.
Szeretni fogja az apját, nyugi, csak most még kicsi és sok neki egyszerre.
Apa ugyanilyen. Nagy hangú, felkapja, dobálja, "kiabál", nevet... kisebbként minden rokongyerek tart tőle, de hamar rájönnek, hogy épp ezért lehet vele a legnagyobbakat mókázni, mert mindenben benne van.
Szalad, fogócskázik, nyúzza a kicsiket, csikizi, ők meg visítva nevetnek rajta-vele... :)
Én így nőttem fel, és tök jó volt... bár a veszekedésekben épp ilyen heves, így sokszor előfordul, hogy a szoba két végéről kiabálunk egymással :D De egyébként csupaszív ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!