Van szívetek levágatni kislányotok haját?
Figyelt kérdés
Azt olvastam (Zsidró Tamás nyilatkozta), hogy 1 éves korban le kell vágni kopaszra, és akkor sűrű és erős haj nő. Most 1 éves a lányom, de olyan szép göndör a haja, hogy nem vagyok hajlandó levágatni, főleg nem kopaszra (soha nem volt kopasz, hajjal született).2010. ápr. 5. 20:33
1/12 anonim válasza:
Uristen! Dehogyis! Kopaszra, kislanyt...idiota otlet. Esetleg rovidre, kisfiusra, ( nyakig ero, normalis hossz) ugy tenyleg erosebb lesz.
2/12 anonim válasza:
Igaza van a nyiltkozónak.Sokat erősödik a haj,ha levágják kopaszra.De rövidre mindenképpen lekellene vágnod.Nem az a fontos,hogy most legyen szép haja,hanem majd akkor,ha felnő.
3/12 A kérdező kommentje:
Hosszúnak még nem hosszú, nyakig ér, csak szép göndör.
2010. ápr. 5. 20:44
4/12 anonim válasza:
Mi hat hónapos korától vágatjuk rendszeresen, és úgy néz ki, mint ha háromszor annyi haj lenne a fején, annyit erősödött három hónap alatt. Megéri vágatni.
5/12 anonim válasza:
A mi fodrászunk azt mondta, nem lesz erősebb a haj, csak többnek tűnik a vágás után, mert az elvéknyodott hajvégeket levágja. Én csak a végét vágattam le, rendezettebben nő, szerintem ezért tűnik többnek. Mondjuk én nem sajnáltam, de nem is voltak göndör fürtjeink...
6/12 anonim válasza:
Nekem levágták pici koromban, pont ilyen elv alapján.
Azóta sem göndör...
Utoljára akkor volt fürtös a fejem...
Igaz, hogy erős, sűrű, de szög EGYENES hajam van.
A kislányomnak ugyanolyan a haja, mint az enyém volt (vállig érne, de összekunkorodik fürtöcskékbe), és nem vagyok hajlandó levágatni neki!
Olyan szép!
7/12 anonim válasza:
Nekünk nagy hajjal született a baba, most 10 hónaposan már vállon túl ér.
Szeretném rövidre vágatni, mert nem egyenletes. Szép hullámos.
Viszont még a csatot is alig tudom belerakni úgy rázza a fejét, szeparációs szorongása is van hogyan lesz így hajvágás?
8/12 A kérdező kommentje:
én is attól félek, hogy többé nem lesz göndör.
2010. ápr. 5. 21:12
9/12 anonim válasza:
Szia, nekem kis koromban gyönyörű göndör fürtjeim voltak, anyukám mondta hogy tényleg még az utcán is megállítottak.. aztán jött az első nagyobb hajvágásnál (rövidre vágták) szög egyenes hajam lett... erősnek erős most is nagyon dús, de semmi hullám..a kislányom most 10 hónapos neki is göndörödik a haja én nem fogom neki levágatni, nincs szívem!
10/12 anonim válasza:
Én levágatnám szívesen (na kopaszra azért nem) kisfiúsra de a férjem nem engedi. Nekem csak a baj van vele.
14 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!