Télen, amikor kint mínusz van, miben altassam bent a babát? Kell a vastag alvózsák?
Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 16:46
1/3 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy rányitod az ablakot? Mert akkor igen. Én is csináltam úgy mindkettővel, beleraktam a babakocsiba, és elringattam a szobában a nyitott ablaknál. De nem órákig volt nyitva, csak kb. 15-30 percet.
2/3 anonim válasza:
Megint én vagyok, elolvastam rendesebben a kérdést.
Attól függ mennyire van meleg a szobában, de ha vastag alvózsákot adsz rá, az alá szerintem elég egy body.
Bocs, hogy kicsit összezavarodtam:)
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én napközben abban altatom 7 hós kislányomat, amiben éppen van, csak egy pokrócot teszek rá. Éjszakára viszont csak egy hosszúujjú body + zokni és arra a vastag hálózsák. A hálóban viszont nincs több 20-21 foknál, ennél melegebb szerintem nem kell éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!