A Ti parotok szokott vigyazni ugy a par honapos babatokra, h kozben torodik is vele es nem a telefonjat nyomkodja?
Utolso, soknal sajnos a telefon fontosabb, nalunk is ...
Utolso elotti, en 9 honapja nem alszom, jobb ha felkeszulsz :)
Akár én is írhattam volna a kérdést. Le se szakad a telefonjáról. Beszélget a barátaival meg anyóspajtással, küld millió 1 képet a kicsiről, sportfogadással játszik. 9 hónapos a kisfiunk. Sose cserél pelust, nem öltözteti, nem eteti, sétálni sose jön velünk, ha megkérem hogy vigyázzon rá, kb 3 perc után szól hogy anya nyűgös, nem bírok vele mert "hisztizik", anya gyere mert sírdogál. Bosszant, mert másoknak előadja a tökéletes apát, hogy ő mennyire ismeri, de egyáltalán nem. Dicsekszik hogy milyen ügyes és okos, mert hogy ez az ő érdeme. Havonta megkapom hogy semmit sem csinálok a gyesért és hogyha nekem nem tetszik valami, el lehet menni dolgozni és majd ő megy gyesre. :( 2* volt hogy elmentem itthonról 2 órára, először 1 óra után hìvott hogy jöjjek haza mert nem bìr a kicsivel, másodjára nem hívott de mikor hazaértem toporzékolva állt az ajtóba és mikor beléptem azonnal sorozott hogy "Milyen nehéz elaltatni, semmi sem volt jó amit csináltam, visítozott, kiabált a kicsi, biztos elkényeztetted." Egyáltalán nincs elkényeztetve, nincs is felkapatva, egyedül is eljátszik, a lényeg hogy beszéljek neki sokat és énekelgessek.
Nem élünk fényesen.. :(
Utolso, detto mintha en irtam volna! Meg a baba kora is stimmel.
Az enyem is 9 honapos, es ugyanugy igaz minden szo amit te irtal!
Masnak eloadja, hogy milyen jo apa, kozben egyalatlalan nem foglalkozik a kicsivel.
Ma pl megkertem de,elott, hogy jatszon vele, mig en felporszivozok es felmosok, aztan mikor kesz lettem, mint aki jol vegezte dolgat mondja, hogy akkor o most megy ki fenyesiteni az autojat ! Mert, hogy o ma mar jatszott vele ! Hat b@sszus, addig amig en takaritottam!! Este 7 kor jott e az autofenyezesbol es akkor meg lefekudt pihenni, hogy o faradt !
Ja igen, es en minden nap megkapom, hogy o tart el, miert nem dolgozok , o fizeti az alberletet, dolgoznom kellene, bem csinalok semmit egesz nap!
En is ketszer voltam fodrasznal a 9 honap alatt, mashol sehol.
O minden nap megy munka utan vagy edzeni, vagy uszni , es este 9-10 kor jon haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!