Mindenképpen hígabb a széklet fogzásnál, vagy van, hogy csak sűrűbben kakilnak?
Figyelt kérdés
6 hónapos a lányom, ma elég piros a popója, már látni a fehér fogat az ínye alatt, ömlik a nyála, töm-rág mindent, nyűgösebb (bár ez lehet az időtől is). Ma többet kakilt mint szokott. Nem híg, csak többször kakil. Lehet ez a fogától? Semmi új ételt nem kapott az elmúlt 1-2 napban.2010. ápr. 5. 10:17
1/3 anonim válasza:
Kislányom 8hónapos,edig nem volt egy foga sem. Most egyszerre jön 3,de 1 kijött úgy,hogy észre sem vettem.Én semmit nem tapasztaltam,se nyügösség,se láz,se hígabb széklet.
Én azt olvastam,hogy az csak tévhit,hogy a fogzáshoz láz,stb párosul.Bár sokat hallottam róla én is,talán én nagyon szerencsés vagyok.
Jó babázást!
2/3 anonim válasza:
Szia! NEkünk hétvégére született meg az első két fogacska(7Hós a fiam) és hát ő naponta legalább 4-5-ször kakilt a napi egy helyett,elég lazát és olyat mint a spenót. Az inye teljesen be volt vörösödve,elég nyugtalan volt. 5 este adtamneki fürdés után viburcol kúpot,igy tök nyugisan magától elaludt(peid eddig ringatni kellett) és szombatra áttörtek a fogak. Ugyhogy nálunk változott kb 3 napra a széklet. De már visszaállt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 5. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!