Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikomp! Jó vagy nem?

Bébikomp! Jó vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 hónapos a kislányom és hallottam egy pár embertől, hogy ők használják és sokat segített nekik pl. az állásban,meg az elindulásban. Viszont neten sok helyen azt olvasom,hogy nem jó.

Valakinek valami tapasztalat? (jó is,rossz is)

2016. márc. 31. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez inkább játsszásnak jó, nem fejlesztőnek. Ha nem tud ülni még jól, és nem is áll szerintem nem kéne erőltetni a bébikompot. Nekünk van, de ő már eljut A-B-be állva, akkor szoktam használni ha el kell szaladnom a házon belül valahová 1-2 perce és addig el van benne. De csak olyan helyen ahol nem lehet baja, nincs a közelben lépcső vagy bármi ami veszélyes vagy lerántható. Amúgy is az van a h.utasitásban hogy naponta max egy óra, egyszerre legfeljebb 15perc és olyan babáknak akik már stabilan állnak és ülnek. Szóval ezt nem érdemes szerintem arra használni hogy hamarabb csináljon dolgokat, minden baba más, viszont játszásnak jó néha.
2016. márc. 31. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne a háziorvost és a védőnőt hibáztasd! Tették a dolgukat nagyon helyesen. Még mindig jobb, hogy küldenek. Ők nem szakorvosok, nem tudják úgy megvizsgálni a gyereket. Örülj, hogy nincs baj, és inkább köszönd meg nekik az alapos odafigyelést. Vagy jobban tennék, ha legyintetnének mindenre, aztán meg kiderülne mégis gond van???
2016. ápr. 4. 12:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Végül úgy döntöttünk,hogy nem veszünk neki.

Az utolsó válaszolóra reagálva,igen is hibáztatom a védőnőt,mert egyrészt azon kívül,hogy megméri a súlyát és leméri hány cm (azt is rosszul...) semmit nem csinál,soha nem jön ki és rá se néz a gyerekre. Pesten azt mondta a doki,hogy az a feladatai közé tartozna,hogy megnézze a végtagjait és figyelje 10-15 percig,hogy mit hogyan csinál. Ha így se lát semmit akkor kell elküldeni a háziorvoshoz,aki szintén megfigyeli ezeket és ha ő is úgy látja akkor ad beutalót. úgy nem lehet ezeket eldönteni,hogy fogom a kezembe és megkérdezi,hogy forog-e,válaszolok,hogy nem,de próbálkozik,erre azt mondja,hogy jó akkor vigyem Pestre (úgy,hogy fel se néz az asztala mögül....).

2016. ápr. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!