Visszamennétek a baba fél éves korában dolgozni? Vagy elítélitek?
A szakmámat úgy kell elképzelni, mint egy otthonról dolgozó gazdasági újságírót, csak valamivel komolyabb szinten.
Jelenleg CSED-en vagyok. A férjem is itthonról dolgozik nagyrészt, ezért arra gondolok, visszamennék dolgozni a gyerek fél éves korában.
Ez azt jelentené, hogy - mivel a GYED maximálva van - a fizetésem jóval több lenne, mint a GYED-em lett volna.
Jutna időm mellette a gyerekre, most se tudom megállni, hogy ne dolgozzak be pár projektbe, szeretem csinálni, a gyereket is el tudom látni a férjemmel közösen.:) Csak szeretnék a munkámért pénzt is kapni.
Nincsenek kötött munkanapok, nem kell bejárni, vagyis akár éjjel is dolgozhatok, ha akarok, de vannak persze határidők. Viszont tele vagyok energiával és ötlettel, és szeretném kihasználni a munkámban.
Ti visszamennétek így dolgozni vagy inkább csak a babára koncentrálnátok 1-2 évig itthon? Lehetnek ennek hátulütői később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!