Melyik mosható pelenkát próbáltátok? Meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
Szeretnék mosható pelenkát használni, de senkit nem ismerek, aki azt használ, így nem tudom, hogy belevágjak-e. Sok jót olvastam róla, de ezek nagy része szerintem csak reklám...2008. szept. 22. 11:53
1/3 anonim válasza:
Miért akarod ezzel is neheziteni a dolgodat?Szerintem jók ezek a mai eldobható pelusok.Gyors, egyszerű higiénikus.
2/3 anonim válasza:
Hét ezt én sem értem, hogy miért is akarsz sokkal több vizet áramot mosószert használni, ráadásul az eldobható pelusnál higiénikusabb pelus nincs a földön. Arról nem is beszélve, hogy azt az időt amit ezzel elpücskörészel a gyermekedtől veszed el. Van így is épp elég dolog amit egy baba mellett nem könnyű megoldani. Talán nem véletlen, hogy nincs a környezetedben senki aki ezirányban tudna tanácsot adni. Szerintem gondold meg ezt a dolgot.
3/3 anonim válasza:
Én Bambino Mio-t használok. Nagyon szuper, egyszerű használni és igazán nincs sok gond vele. Egyedül vagyok itthon a babussal és nem okoz plusz gondot a pelus kezelése. Csak kimosom, megszárad, nem kell vasalni se és mehet a gyerkőc popsija alá. Egyszer kell megvenni, hosszú távon olcsóbb, mint az eldobható. Vegyél egy próbacsomagot és eldöntöd, tetszik-e.
Én csak ajánlani tudom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!