Keszthelyen vagy ahhoz közel lakó anyukák vannak itt?
Figyelt kérdés
Hol laktok és mennyi idős a babátok? Kinél szültetek Keszthelyen?2010. ápr. 4. 21:42
1/6 anonim válasza:
5 éves és 18 hónapos és mindkettő fiú. Dr. Hasmat volt az orvosom én csak dicsérni tudom, de van aki meg panaszkodott rá.
2/6 anonim válasza:
Falun lakom, 12 km kb Keszthely. Igaz már Somogy megye éppen, de Marcalit inkább nem választanám. Szóval ebből és más okból is Keszthelyen szültem 2008 nov 14-én a lányomat a Göndöcs dokinál, és most 17 hetes vagyok ikrekkel, most is hozzá járok. És te?
3/6 anonim válasza:
20 km-re lakom Keszthelytől.kisfiam 7 hós és a Szegődi doktornál szültem.és Te merre laksz?Babád mennyi idős és kinél szültél?
/S/
4/6 A kérdező kommentje:
Én Kesztely mellett 10 km-re, már szintén Somogy. Pap Ervin doktornál szültem, maximálisan meg voltam/vagyok elégedve vele.
Második válaszolóm! Ismerlek... :)
Az én kislányomat is úgy hívják, mint a tiedet, és ugyanúgy osztálytársak lesznek, mint mi voltunk. Így biztosan kitalálod! :):) )
2010. ápr. 5. 16:44
5/6 anonim válasza:
Ó szia! Te is itt vagy? Én nagyon szeretem ezt az oldalt. Ha már nem nagyon lehet kimozdulni. Láttam a lányod iwiw-en, nagyon szép kiscsaj. Hihetetlen, hogy mindjárt egy éves, nem? Úgy megy az idő! Én meg már megint mindjárt félidős leszek. Remélem találkozunk majd, ha más nem búcsún nálatok.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Akkor találtam rá erre az oldalra, mikor még terhes voltam. Függő ugyan nem vagyok, de el szoktam olvasni a kérdéseket. Én is remélem, hogy találkozunk! Vigyázz magadra nagyon, vagyis mindhármótokra! :) :) :)
(Anyukádék voltak ma nálunk, láttam őket az ablakból.)
2010. ápr. 6. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!