Antibiotikum szedése mellett adhatok Nurofent fogzásra?
A kislányom 13 hónapos, most vagyunk túl egy vírusos fertőzésen + torokgyulladáson. Kapott antibiotikumot és mellette nurofent is. Viszont azt tudod ugye, hogy nem szabad sokáig adni a nurofent egyhuzamba... (a betegtájékoztatón 3 nap van, az orvosom szerint nap)
Nem próbáltad a viburcolt? Vagy valami más homeopátiás szert? Esetleg alkati szert? Először felerősíti a hatást, de utána jobb szokott lenni.
+ dentinox (nekünk ez vált be) vagy dologél...
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Még nem próbáltam a Vibucolt.Igen,én is csak fél adagot szoktam adni fájdalomra,és csak pár napig.Nekünk is jó a Dentinox is,de azt hiszem inkább megvárom a keddet,és megkérdezem az orvost.Hisz a Dentinox meg lidocain-os.
Nem értettem miért alszik nyugtalanul napok óta,ma már láttam a fogat az ínyén belül még.
Nincs kölcsönhatás, nyugodtan adhatod együtt. Egyébként itt nézheted meg a gyógyszerkölcsönhatásokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!