Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Antibiotikum szedése mellett...

Antibiotikum szedése mellett adhatok Nurofent fogzásra?

Figyelt kérdés
8 hós a babám,egy elfertőződött ekcémás folt miatt kell az antibiotikum,de épp jönnek a felső fogai.Semmi nem segít,csak a Nurofen.
2010. ápr. 4. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatón nincs rajta ,hogy mást szedni ezzel egyidőben...
2010. ápr. 4. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Sumamed van nekünk.
2010. ápr. 4. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt írja,orvos tanácsát kell kikérni.
2010. ápr. 4. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A kislányom 13 hónapos, most vagyunk túl egy vírusos fertőzésen + torokgyulladáson. Kapott antibiotikumot és mellette nurofent is. Viszont azt tudod ugye, hogy nem szabad sokáig adni a nurofent egyhuzamba... (a betegtájékoztatón 3 nap van, az orvosom szerint nap)

Nem próbáltad a viburcolt? Vagy valami más homeopátiás szert? Esetleg alkati szert? Először felerősíti a hatást, de utána jobb szokott lenni.

+ dentinox (nekünk ez vált be) vagy dologél...

2010. ápr. 4. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Kihagytam: az orvosom szerint 5 nap
2010. ápr. 4. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Még nem próbáltam a Vibucolt.Igen,én is csak fél adagot szoktam adni fájdalomra,és csak pár napig.Nekünk is jó a Dentinox is,de azt hiszem inkább megvárom a keddet,és megkérdezem az orvost.Hisz a Dentinox meg lidocain-os.

Nem értettem miért alszik nyugtalanul napok óta,ma már láttam a fogat az ínyén belül még.

2010. ápr. 4. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs kölcsönhatás, nyugodtan adhatod együtt. Egyébként itt nézheted meg a gyógyszerkölcsönhatásokat:

[link]

2010. ápr. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!