Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valami lappangó betegség...

Lehet valami lappangó betegség a babámban?

Figyelt kérdés

Napok óta gondolom, hogy valami nem stimmel vele. Éjjeln em alszik, többször felsír, nehéz megnyugtatni. Nagyon híg a széklete, iszonyat sokat pukizik, de a hasa nem fáj, legalábbis nem sírósan, csak néha nyöszög tőle, de hamar abbahagyja. Sokszor bukik, és már többször lendületből a földön landolt... (nem tudom, hol kezdődik a hányás fogalma a bukás után)

Amúgy mondhatni jókedvü, mosolyog, játszik, mást nem venni észre rajta, csak hogy akkorákat kurtyog a pocakja, hogy éjjel felébredek rá...

VAn most valami gyomrot érintő vírus, lehet valamit benyelt belőle talán? Vigyen el dokihoz? VAgy ha nem lázas és jókedvü, akkor nincs baja?

2008. szept. 22. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ne foglalkozz a bunkó beszólással. Bukni az enyém is szokott, méghozzá úgy is, ahogy Te írod, hogy csattan a padlón. Azt nem írod mennyi idős a babád. Lehet, hogy a fogacskája kezdett jönni, mert annak lehet a jele hogy felsír, nem alszik, illetve a híg kaki is. Azért lehet, hogy mégiscsak a pocija is fáj, ha pukizik sokat, illetve morog, lehet, hogy csavarja a kis belét. Én a helyedben mindenképpen megmutatnám a dokinak. Inkább hívd ki, ne ti menjetek. Én is amint kis gyanú is van valami problémára, már hívom is, hogy nézze meg. Pl. nemrég is kinn járt, hogy megnézze, nem duzzadt-e az ínye, mert nagyon sírós volt, és hallatszott, hogy fájdalmasan sír, gondoltuk, fájhat valamije. 4 hós kislány anyukája.
2008. szept. 22. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Kedves második hogy merszt te más lebunkózni?Kit érdekel hogy a te gyereked is szokot bukni?A kédező gyereke nem a te gyereked és fordítva,nehogy már tudni véljed hogy a kérdező gyerekének mi baja van,nem vagy te gyerekórvos.Te pedíg kedves kérdező tanúld meg hogy a gyerek egésségével nem játszunk irány a gyerekorvos vagy esetleg a védőnő inmnen ne várj mególdást mert itt sokan kúrva okosnak hiszik magukat,inkább százszór feleslegesen mint egyszer későn vidd orvoshoz,csak egy szakember tud megnyugtatni.Az én kislányomnál ilyen tünetekkel derűlt ki hogy tejcukórérzékeny.
2008. szept. 22. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát fel vagyok háborodva. Micsoda emberek vannak itt? Miért kell lebunkózni egy édesanyát aki tanácstalan és segítséget kér, illetve kikéri a véleményét másoknak? Nem azért kell ezen az oldalon véleményt nyilvánítani, hogy a másikat sértegessük, hanem hogy a tanácsainkkal, tapsztalatainkkal segítsük egymást. De ilyet, hogy lebunkózol valakit. Hát hallod ez téged minősít!

A kérdezőnek pedig tényleg csak azt tudom javasolni, hogy inkább nézesd meg a gyerekorvossal, mert az a biztos. És akkor legalább megnyugszol hogy nincs komoly baj, ha meg mégis beteg a babucid akkor megkapja a megfelelő kezelést a dokitól. Mielőbbi gyógyulást kívánok. És kérlek ne foglalkozz az olyan primitív írogatókkal akik csak sértegetni tudnak, mert ők csak provokálnak. 5 hónapos kislány anyukája

2008. szept. 22. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy egy ártatlan kérdéssel sikerült kihozni az állatot valakiből. Köszönöm, sokat segítettél, de tényleg!!

Aki valódi segítséget próbált adni,köszönöm.

Mult hétfőn látta a védőnő, szerdán a doki (megkapta a 3 hós oltást) és jövő szerdán megyünk megint. Mindent rendben találtak. Nem vagyok az a mindjárt orvoshoz rohanós fajta, és eddig sem nagyon adtak konkrét választ a kérdéseimre.

Szóval nagy beteg nem lehet, mert nemlzas, nevetgél jó kedve van. CSak gondoltam leht ez a három hós változás, vagy általában is csinálnak iyleneket a babák.

2008. szept. 22. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Hát "kedves" előttem szóló!

Én vagyok az ötödik válaszoló, és egyszerűen felháborító a stílusod. A helyesírásodról meg nem is beszélve. Egy kis magyaróra, mert gondolom sokat hiányoztál róla!

A space billentyűt azért találták ki, hogy a szóközöket használni tudja aki leül a számítógép elé. A mikor szót rövid o-val írjuk, csakúgy mint a gyermekorvos szót. De ugyan ez vonatkozik az üljön szóra is. Tehát rövid ü-vel kell írni. A nyugodtan szót pedig most írtam le helyesen. Tehát ahelyett hogy az ordenáré viselkedéseddel égeted itt magad, inkább ülj vissza az iskolapadba mert rád férne. A kérdésre pedig nem válaszoltál egyszer sem, sőt még csak meg sem próbáltad! Szégyeld magadat.

2008. szept. 22. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Végre törölték a provokátor primitív hozzászóló válaszait!!! Éljen!
2008. szept. 22. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Nyissak esetleg egy új kérdést egymás pocskondiázására?

Bevallom, baromi szarul esett, hogy erre használtátok a kérdésem.

Köszi, ez ismét jót tett a lelkivilágomnak!!!

:-(

2008. szept. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!