6hetes babám van es nem hajlando megbaratkozni az apjával mindig elfordul tole ha felveszi sir mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 22:48
1/3 anonim válasza:
Tudom ,hogy hülyén hangzik-lehet, hogy nem bírja a ,,szagát,,. Lehet , hogy nem szereti az arcvizének vagy a deojának a szagát, de az is lehet, hogy szájszaga van-bocsi de ilyent is hallottam már. A kisbabák nagyon érzékenyek a szagokra-illatokra.
2/3 anonim válasza:
én kérném a páromat,hogy legyen mellettünk,mikor a babával foglalkozom,beszéljen hozzá,hogy szokja a hangját,illatát és érezze,én is nyugodt vagyok,mikor a férjem mellettem van. Talán így idővel megszokja.
3/3 anonim válasza:
Mindkét előttem szólónak igaza lehet. Meg fogja őt szokni, ne aggódj. Amikor foglalkozol a kicsivel, pelenkázod, fürdeted, a párod is legyen jelen úgy, hogy a kicsi lássa. Mindketten beszélgessetek hozzá, közben egymással is, és mosolyogjon sokat. Meglátod, imádni fogja az apucit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!