4-hós kislányom nak sokszor híg a széklete, már zöldes is volt. Szopizik és beba ha-t kapott. Alig eszik, elfordul a cicitől. Volt így valaki, mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Dokinőnk all 110 írt ki hátha tej allergiánk van ,de még eredmények nincsenek.Próbálkozzunk addig?2010. szept. 9. 10:06
1/4 anonim válasza:
Ilyen pici babáknak még lehet hígabb és zöldes színű a széklete. A Beba HA tápszertől meg főleg, rá is van ez írva a dobozra. Én is azt adtam a Kislányomnak egészen a múlt hétig (Beba Ha), most Ő 14 hónapos és most váltottunk sima tápszerre (Beba sima Pro), ami sokkal finomabb, kimondottan jó ízű. Amikor ilyen pici volt, mint a Tiéd, naponta többször volt hígabb állagú, hol sárgás, hol zöldes a széklete, de emiatt soha nem aggódtam, az úgy volt rendben. Cicizni meg lehet hogy azért nem akar, mert már ivott cumisüvegből és az egyszerűbb. Abból elfogadja? Az enyém pont így volt, amikor elkezdtem neki adni cumisüvegből a tápszert (mert nem volt elég tejem), sajnos szépen lassan abbamaradt a szopi, mert állítólag cumizavaros lett és már nem tudott úgy ciciből szopizni, mint az elején. Utána a tejem is elapadt, mert a fejéssel nem sokra mentem (nem volt időm rendszeresen fejni). Így maradt a Beba HA Start, utána a Beba HA Pro 1. Én nagyon meg vagyok elégedve a Beba-val, kiváló minőségűnek értékelem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Üvegböl sem eszik többet mint ciciből.Éjjel gond nélkül cicizik,soha nem adtam tápot éjjel.És mégis alszik.Elég a tejem?Akkor nem is kellene napközben bebázni?Ha 6 szor van kaki az is jó,vagy sok?
2010. szept. 9. 12:23
3/4 anonim válasza:
Amíg a kislányom ciciből szopizott, minden szopi után volt hígabb állagú kaki (sárgás vagy zöldes színű). A tápszertől is naponta többször volt, hígabb állagú, többnyire zöld színű. Én onnan vettem észre hogy kevés a tejem, hogy a Babám rövidebb ideig tudott csak tejhez jutni szopi alatt egy-egy ciciből. Tehát nem volt igaz az a teória, hogy a ciciből soha nem fogy el, hanem folyamatosan termelődik, amíg szívja a baba. Kevés lett, és kész. De szerintem az igaz lehet, hogy ha nem nyúlsz azonnal tápszerért, azaz cumisüvegért, hanem csak cici és cici, akkor újra fog termelődni megfelelő mennyiség. Csak kitartás és nyugalom kérdése. Én nagyon bestresszeltem emiatt és azért sem sikerült megtartani a tejemet. Túlaggódtam a dolgot, minden áron szoptatni szerettem volna és annyira aggódtam amiatt, hogy nem lesz újra elegendő tejem, hogy el is ment...sajnos.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Továbbra is szopizunk és beba HA.És nem stresszelek a kaki miatt.kölönben meg a babám vidám jó kedvü mindig.CSak a dokinönk meg ijesztett hogy lehet hogy tej érzékeny.
2010. szept. 10. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!