Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit hasznaltok a cumisuveg...

Mit hasznaltok a cumisuveg tisztitasahoz?

Figyelt kérdés
Milyen eszkozzel mossatok? Hasznaltok mosogatoszert, esetleg valami mast? Milyen gyakran fozitek ki?
2016. márc. 25. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Én hypoval szoktam fertőtleníteni, és utána öblítővel átlötykölöm, hogy jó illata legyen :)
2016. márc. 25. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
de gyoker vagy te jo isten. izgi eleted lehet, ha ez jelenti szamodra a szorakozast.
2016. márc. 25. 16:28
 3/6 Betu ***** válasza:
Èn nem igazàn hasznàltam cumisüveget, de a poharait, majd később az evőeszközeit, jól àtmostam mosogatószerrel, nagyon alaposan elöblítettem, majd utàna kifőztem. Ezt minden egyes hasznàlat utàn megcsinàltam, míg fél éves nem lett. Utàn a védőnő mondta màr nem kell kifőzni elég ha jó alaposan lemosom az eszközeit. A hypó nekem nagyon erős dolog én azt ilyenekre nem mertem volna hasznàlni.
2016. márc. 25. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden hasznalat utan eloblitettem meleg vizzel,neha pici mosogatoszer. Heti 1-2alkalommal pedigforro vizben kifoztem,amibe egy pici citromsavat tettem avizko ellen.
2016. márc. 25. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Tápszeres etetéshez használjuk a cumisüvegeket, az evés után azonnal kiöblítjük, elmossuk (mosogatószer nélkül), aztán megy a mikróba (önsterilizálók).
2016. márc. 25. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:

MAM cumisüvegeink voltak, én elmosogattam őket, ahogy a többi cuccot, aztán sterilizáltam mikróban.

Az első 2 hónapban minden etetás után mikróztam őket, utána már csak elmosogattam.

2016. márc. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!