Melyik tapszernek hasonlit a legjobban az ize az anyatejere?
Az én fiam Beba 2-t eszik, elég jó. A Ha start aktívot kiköpködte, akkor vettünk mildibé 1est, azt megkóstoltam, szeritnem jó íze van. De azóta már váltani kellett 2esre, így maradt a Beba, azt is megkóstoltam, az sem rossz, de azért az anyatej édesebb.
Nekem a Ha-son kívül mindent elfogad.
Egyébként leírok még egy dolgot: ahogy elnézem itt sokan nem értelmeznek, csak olvasnak! Azt szeretném megtudni, hogy hol táposoztam le azon anyák babáját, akik valami okból nem tudnak szoptatni.. és nem utolsó sorban a kérdezőnél sem ez a helyzet, hanem az, hogy fáj neki, ha beleharap a babája.. És emlékeim szerint azt írtam, hogy a volt kedves osztálytársam azt mondta a babájának- hozzáteszem újszülöttnek- hogy az én mellem nem a tiéd, és nem is volt hajlandó szoptatni, pedig TUDOTT VOLNA! És, ha ezért le vagyok húzva, mert az a véleményem, hogy azok az nők, akik féltik az alakjukat meg a mellüket, és emiatt nem szoptatnak, igenis elítélem őket! Mert az ilyenek gondolják meg mi a fontosabb nekik, a gyerekük egészsége, vagy a hülye mellük, ami 10 év múlva úgy is lógni fog.. fene a gravitációba! Tehát még egyszer azok kedvéért, akik csak olvasnak, de nem értelmeznek, azokat a nőket ítélem el, akik tudnának szoptatni, de a mellecskéjük alakjának féltése végett, inkább tápszerezik.
A sógornőm sem tudott, és képzeld, még segíteni is próbáltam neki, minden tudásomat bevetve- egyszerre tettük rá a babáinkat, masszíroztam neki a csomókat, szopi közben fejtem a másikat.. mindent, ami csak lehetett.. de nem tudott szoptatni, és nem ítéltem el emiatt, legszívesebben adtam volna neki, de mivel nekem is pótolnom kellett, így nem tudtam.. de nyugodtan legyek leszólva, hogy milyen vagyok.. értelmezz, ne csak olvass..
Amíg a fiam szopizott nem fájt csak ha neki állt játszani akkor viszont kivettem és később újra kapott "gyorsan megtanulta a rendet."
Az első fiamat 17 hónapos koráig szoptattam, másodikat egészségügyi okokból sajnos nem tudtam rendesen szoptatni és tápszert kapott. De amint lehetett ételt adtam neki és 6 hónapos kora óta még kiegészítőnek sem kapott tápszert.
Nekem ne mondja senki hogy az a por egészségesebb mint a természetes alapanyagokból készült étel. Én is "tápos babának" hívom azokat akik tápszert kapnak és nem sértésből, csak így rövidebb. Ja és a kisebbik fiamnak még most is mondom hogy tápos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!