Engedjem ülni a babát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy akkor ülhet önállóan támasz nélkül, ha már egyedül fekvő helyzetből, vagy kúszásból felül a földön a baba. Ettől még nagyon messze van a 7 hónapos lányom, épp csak forog, nem is kúszik. Viszont pár napja rájött, hogy kapaszkodva fel lehet ülni. Először kicsit bátortalanul csinálta, hol sikerült-hol nem, de nagyon hamar belejött. Tegnap óta folyton felül(felhúzza magát), ha van lehetősége kapaszkodni. Kiságyban, kocsiban folyton ücsörög. Nem akarom erőszakkal fektetni, hogy azt higgye, valami rosszat csinál és le kell szoknia róla, de a gerincét is nagyon féltem. Ilyenkor mi a teendő?2016. márc. 19. 13:33
11/11 anonim válasza:
Az én fiam 6 hós 3 hetes, 6 hós kora óta önállóan ül. Ha és ameddig bírja, hagyom, így játszik. Ülésből most akar majd mászni már hintázik négykézláb. Meglátjuk mi lesz. Ha akar, én hagyom. Tudja mi a jó neki. (Egyébként próbálja meg valaki fektetni ha ő ülni akar... :) ordít. Na azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!