Mindig kimarja a babám az orrát, mit csináljak?
Figyelt kérdés
reszeljem le a körmét miután levágtam? mert azt mondják, hogy ha levágjuk akkor is éles marad a széle és azért szinte "vág" olyankor.
Kenjem be valamivel a kis sebet vagy nem?
2008. szept. 21. 15:17
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire lehet erős a kis körme... Az én lányomnak olyan kis puha körme van, hogy sose marja ki magát. Esetleg kipróbálhatod a babakesztyűt, azt mondják, erre is jó.
2/4 anonim válasza:
Az én lánykám is ezt csinálja.
Tegnap előtt levágtam a körmét, tegnapra szétmarta az orrát:s (míg nagy volt a körme csak egy kis karmolás volt rajta).
Valószínű én csinálom bénán, és tényleg marad éle, főleg a sarkokban-de körmöt vágni küzdelem...
Nálunk már a kesztyű sem lenne megoldás, 4 hós a lánykám...
3/4 A kérdező kommentje:
nekem is 4 hós a fiam. köszi lányok.
2008. szept. 21. 17:14
4/4 anonim válasza:
Nálunk a 7 hetes babóval is küzdelem lenne a körömvágás, hát akkor csinálom, amikor alszik... Az 1. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!