4 hónapos babám sokat sír, hogy menjek vele vásárolni vagy bárhova?
szerintem az, hogy ahogy írtad is, keveset alszik...ettől nyűgös...hiányzik neki a pihentető, minőségi alvás. ugyanilyen volt a lányom is. Túlfáradt aztán már azért nem bírt elaludni mert túl fáradt volt.
Változtattunk a napi renden - nem örökké az altatásával próbálkoztam, hanem szórakoztattam, vittem sétálni meg a kertbe amennyit csak lehetett. Fárasztottam mint egy pontyot :) meg adtam neki cumit, leszoktattam a cicin elalvásról. Így pár nap alatt elkezdett délben 2 órákat aludni , meg délelőtt még minimum 1-et, tehát mintha kicserélték volna. Persze a kedve is jobb lett
Az enyem sem aludt soha nappal, de sosem sirt, sem a boltbsn, sem sehol, ugyhogy tudtunk menni.
Mindegyik gyerek mas, majd alakul, ne aggodj.
7 hónapos a lányunk, és sajnos nálunk is ez van. Ha sikerül alvás időre időzíteni a vásárlást akkor is felébred bent és sír így szétnézni sem tudok :( csak pakolom be a listáról a cuccokat és már megyünk is.....
Mindig is rossz alvó volt (még éjjel is kelünk a mai napig min 1*) Ha sikerül megoldást találni a dologra szólj mert én is vevő vagyok rá :)
Szia!Az èn kisfiam is sokat(nagyonnagyonnagyon) sírt,bár ő hasfájós volt,így 4 hónapos kora körül csillapodott.Nektek lehet már fogzás is esetleg. A kisfiamnak 6 hónapos kora előtt kint volt az első foga.
Amikor ilyen sírós volt nem nagyon mentem vele sehová,csak ha muszály volt.Akkor babakocsiztunk,ha már láttam,hogy fáradt.Ha meg pl. vèdőnőhöz kellett mennünk akkor sírt az úton.Megtanultam elviselni.
Hordozókendőt nem próbáltad?Használtan is találsz,úgy nem drága.Ha rajtad tud pihizni,jó megoldás lehet. Videót is találsz a megkötèshez.
Ha lesz mèg gyerekem,biztosan beszerzek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!