Hol tudnék biztosan ilyen pelenkakukát vásárolni?
Debrecenben néztem már a nagyobb bababoltokban, de sehol sincs. Hiába szerepel 2-nek is a honlapján, a boltban a régi típus van csak. Így netről se merem rendelni, nem szeretném ha a régit küldenék. A színe mindegy lenne, a formája lenne a lényeg.
De hogy én válaszoljak, a használt pelenkát beletenni. (Mondjuk nem is értem, lehetne másra is használni???)
És azért nem jó másik, mert ez tetszik, ilyet szeretnék.
Én felhívnám a boltot, leírnám nekik, hogy hogy néz ki, és csak akkor rendelném meg, ha bebizonyosodik, hogy az az. Ha nem azt küldik, elállhatsz a vásárlástól, stb.
A google kiad néhányat, pl. ezt a bababoltot:
vagy az argep.hu is kiadja Angelcare-re azt, hogy van az új típusú a Babaszafariban és az Elefáninál is. [link]
és a Tommee Tippee Sangenic pelenkatároló vödör is hasonlóan néz ki, mint amit te szeretnél, esetleg annak is nézz utána.:)
24 hkm, mi kaptunk régi típusú pelenkakukát, macskakakit gyűjtünk benne egyelőre bezacskózva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!