Van itt akinek az egy eves babaja atbukott a kisagyon? Volt abbol gond?
Hát figyelj, ha szerinted nincs eltérés a viselkedésben, nem látszik rajta "tünet", akkor megnyugodhastz.
A 2 évesem múlt héten esett fejre a lépcsőről, rá egy napra az egész szeme fekete monoklis lett. Beverte a homlokát, oda folyt le a vér és ennyi, más baja szerencsére nem lett. 1 méterre álltam tőle, az öccsét fogtam...
Az öccse 6 hónapos, most esett le a kanapéról először. Púp lett a fején és ennyi.
A 2 éves amúgy túl van pár ilyen esésen már, kb. 8 hónapos kora óta 3-4x volt durvább leesése, elesése. Arccsontját ütötte szét amikor belezuhant a játékába, (szaladt és felbukott), lezuhant lépcsőről, a csúzdáról, a kanapéról stb. sokszor sikerült megelőzni, de amióta járni mászni tud, csak bukósisakkal lenne biztos.
A lényeget megragadva: hogy tud egy 1 éves gyerek kiesni a kiságyból???
Annyit tennék, hogy figyelném a viselkedését (egyensúly, aluszékonyság, hányás stb.), de szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!