Duci babásoknak melyik pelenka vált be leginkább? 6 kg-os a picikém.
Szia! Nekem is irtó duci lánykám van és mi is úgy jártunk hogy a 3 as pelus nem volt jó már rá egyáltalán pedig a súlyhatárban teljesen benne voltunk (4-9) és én elkezdtem a 4-es pampers activ babyt meg a premium care-t.
Nekem messze ez vált be a legjobban, a többi pelus szoritotta a combikáit, vagy ha nagyobb akkor meg foylik az anyatejes kaki mindenfelé..://
Szóval én is azt tudom ajánlani hogy 4es méretet vegyél pampersből:)
( az én lányom 4 hónaposan 7200 gramm volt de 70 centi szóval eloszlásilag annyira mégse dagi:) csak hurkás lábikó meg poci:))
Egyébként érdekes, mert mostmár nem hízott csak alig viszont nyúlt és igy már sokkal beljebb kell csatoljam rajta a 4es pelust.
Az én lányom 5,5 kiló volt 3 hónaposan, 3-ast használtam.
Liberot vagy Pamperst, éjjelre DM-est.
Szia!
Az én lánykám 3,5 hónaposan közel 6,5kg volt, Ő is hurkás kis combikkal rendelkezett :-)
Mi is valahogy olyan 6 kg körül váltottunk 4es Pampers Aktiv baby-re.
Ha a Huggiest próbálod abból inkább a 4+ (Maxi Plus) méretet ajánlom, mert azt kényelmesebben rá tudtam adni (mi éjszakára Huggiest használunk), mint a sima 4est! (Hosszra ebből egyforma a 4 és a 4+, de a 4+ comb és has tájékon kényelmesebb méret).
Remélem segítettem :-)
Kellemes Húsvétot Nektek!
Egy holnap 6 hónapos 7,9kg-os tündér anyuja :-)
*S*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!