Duci babásoknak melyik pelenka vált be leginkább? 6 kg-os a picikém.
Nekünk az éjjelt nem bírta ki a pelus (12 óra), és itt javasolták a huggiest. Bevált.
Ne haragudj meg, de miért lenne duci a babád?????? Az enyém 3 hónapos és majdnem 7 kg. Jó erőben van, de nem dől szét. És nem is széles. Szerintem teljesen átlagos a tiéd. Nekünk jó a pampers, nagyon rugalmas a füle, pedig biztos kisebb az én babám hosszra. Tehát szélesebb. Na mindegy, nem értelek......
Első vagyok
Jó erős lábú menyecskéd van akkor :DDD Az enyémnek meg a "vádlija" olyan, mint egy díjbirkózóé!!
Hát rossmannosat ne vegyél, mert az nekünk is kicsi volt.
Egyébként a huggisnak bővebb a comb gumírozása! Majdnem eláll a fiamétól, ezért aggódtam is, hogy kifolyik a cucc, de zár tökéletesen.
Nekem ez van. A rossmannban még szombatig pont akciós, mert egyébként elég drága pelenka. Akcióban, meg a rossmann kuponnal együtt olyan 38 ft-ra jön ki. A pampers is annyi körül van akcióban. Én a héten vettem valami 3300 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!