Miért sír a babakocsiban?
5 hónapos gyerekem kb 2 hete egyik napról a másikra nem hajlandó a babakocsiban lenni.Amint beleteszem elkezd sírni és addig a pillanatig folytatja míg ki nem veszem.Ha ez 10 perc akkor annyi.Azt hittem kényelmetlen neki mert a hordozót használjuk de a lakásban is beleteszem néha és az sosem zavarja.Már oda jutottam hogy ma el sem mertem vele indulni mert a parkban az anyukák gyilkos szemmel néznek rám.Ha a párom itthon van időben elindulunk de mindig kézben van.Viszont ennek nem örülök sokszor hideg szél fúj,nem szeretném ha megfázna.
Nyugodtan ücsörög benne.Valaki járt így?
Hordozni nem szeretném,bármi más ötletet szívesen fogadok.
Vagy éhes, vagy szeles.
Espumisan nem ártana, biztos ami biztos.
Bocsi.Elolvastad amit írtam?
Egyébként nem hasfájós hónapok óta és szopi után is megcsinálja ha akkor indulunk éppen.Random működik még a séta csak az a biztos hogy délután van és hogy visít a babakocsiban.Leírtam azt is hogyha kiveszem azonnal abbahagyja.Ha éhes lenne ami kizárt vagy hasa fájna nem hagyná abba.Egyéb ötlet?
miért uldogél otthon is a hordozoban? és miért nem fektetve van a babakocsiban?
a hordozo nem erre valo, hanem arra, hogy az autoban legyen.
te is tudod, hogy nem jo egy 5honaposnak a hordozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!