8 hónapos ülni/állni tudó babának való ilyen tolható tricikli létezik? Valahol olvastam hogy ha nem szeret a babakocsiban ülni akkor az tetszhet neki. Vagy ez hülyeség?
Szerintem 8 hónaposan még kicsi bele.
Nekünk nem volt, tesóméknak igen, ők használták is (kicsi volt babakocsiban, középső meg a tolókaros triciklin, úgy mentek oviba a nagyért), de kizárólag közlekedésre, nem csak szimpla "sétálgatásra".
Nincs ismerősötök, akinél ki tudnátok próbálni?
Az én lányom nem maradt meg a babakocsiban, 11 hónapos volt, amikor vettem a triciklit, és kár volt, mert azt sem szerette. Dechatlon-ban vannak ilyenek, amíg nézelődnétek mondjuk, beleteszed, és az a lényeg, hogy hosszabb ideig, míg járjátok a sorokat, szerintem kiderül, hogy szereti -e. Ez csak egy opció arra, ha nincs ismerős, aki kölcsön tudná adni 1-2 órára.
1 éves volt a lányom mikor elkezdtem triciklibe ültetni, negyed órát tologattam benne, addig elvolt, tekerni nem tudta nem ér a pedálra a lába.
8 hónapos épp hogy tud állni, ülni, biztos nem merném bele ültetni, ha le is érne a lába valami csoda folytán szerintem agyban sincs még ott hogy kell egyáltalán tekerni. nagyon korai még. Bébi taxit javaslom, azzal nehéz felborulni, ugyanúgy rá tudod ültetni és tolni vele és az legalább beltérre, kültérre is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!