Számít az a pár nap? 4 nap múlva lesz 1 hós a babám, attól elkezdhetem adni a gripe watert neki? Lehet baja?
Elsőnél az igazság.
Ha jót akarsz a babádnak, betartod.
Szia!
Mi próbálkoztunk a Gripe vízzel, bár ő már akkor hat hetes volt, viszont még rosszabbul lett tőle.:(
Nagyon hasfájós a babád?
Esetleg ezeket próbáld:
INFACOL szuszpenzió - újszülött kortól adható, mivel nem szívódik fel a belekben, így mellékhatása sincs.
-ESPUMISAN cseppek - szintén a kezdetektől adható, nem szívódik fel.
-SAB SIMPLEX szuszpenzió - újszülött kortól, szopi előtt, vagy közben.
Mi mindet szedtük mikor melyik volt jó.
2,5 hónapig volt hasfájós a kisfiam, utánna szerencsére kinőtte.
Lehet,hogy már ismered ezeket,és nem váltak be neked azért szeretnéd a vizet kipróbálni.
Volt nekem is két három nap amikor ezek sem használtak és akkor próbálkoztam meg a gripe vízzel,bár ne tettem volna:(Olyan rosszul lett a kisfiam,hogy egy egész éjszakát végigordított,annyira fájt a hasa.
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Nem számít az a négy nap, nyugodtan add neki, én is 2-3 nappal hamarabb adtam, annyira fájt a hasa.Szerencsére nekünk bevált.
Szia!Anno én is hamarabb adtam pár nappal, mert már iszonyat szenvedett, hiába próbáltunk mást és egy 1 hét alatt teljesen elmult.ÉN CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!
ÜDV:A&G
én két hetes korától adtam neki, és hatott, nagyon jó volt, nekünk bevállt. (gyerekorvos és védőnő is mondta, hogy nyugodtan adhatom) 2hós korában egyik napról a másikra abba is hagyhattuk, mert már nem volt rá szükség.
Nekünk az infacol és a többi csodaszer semmit sem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!