Refluxos babák anyukáihoz! Mi a teendő a babával?
refluxparna - (neten tudsz rendelni, inkabb mint az agyat donteni, mert nekem mindig legurult a bebim) (ha erdekel, szolj, en eladom az enyem, kb 3 honapig hasznaltuk, babakocsiba, mindig tettem ra pledet)
tartsd kaja utan meg egy negyedorat
bufiztess profi modon! Fontos! a tigris a fan pozt javasoljak, nekem sose ment, en ugy utogettem, mintha szensavas uditospalackbol probalnam kikopogtatni a bubikat
tapszer/anyatej surito, majd javasolni fogjak, a nutritol a legelterjedtebb
most igy hirtelen mas nem jut eszembe, de ha kerdesed van, nyugodtan irj privit, az en bebim is refluxos volt, szerencsere a hozzataplalassal megszuntek a problemank
ja, merni fogjak hogy mennyit bukik, pelenkaval fel kell fogni neki ami kijon, es azt lemerik
ha jol csinalod, akkor csokkentheted annyira, hogy kesobb ne legyen gondja, komolyan kell venni.
Szia!
Az én kisfiam is refluxos-volt-,most 7,5 hónapos és szerencsére semmi tünete nincs.
Mi magán úton elvittük egy gyermekgastroenterológushoz,aki tetőtől talpig megvizsgálta,megnyomkodta a pociját.
Minden kajcsiába sűrítőt kell tennünk,kapott reggel este Losecet-savlekötőt-és napi 3szor Motíliumot.Teát nem lehetett innia,mert az elernyeszti a záróizmait,csak vizet minden étkezés után.De mióta hozzá járunk,minden panasza megszűnt.De ha ez nem segítene a babán,akkor van,hogy evés közbeni hasi UH-t csinálnak,vagy komolyabb esetben 24 órára ledugnak neki egy szondát,és folyamatosan figyelik.De ezt én nem akartam.
Szerintem keressetek Ti is egy gastroenterológust.
Egy kicsit hosszúra sikerült:)
Remélem rendben lesz a picur:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!