Hirtelen megcsappant a tejmennyiségem, nagyon jelentősen. Mit tegyek, hogy visszatérjen a tejem?
Nem biztos hogy ragaszkodnod kéne az egy mellből etetéshez. Nekem kezdetektől 2 ciciből lakik jól a lányom (második baba) és még mindig csak szopik, és 4 óránként. (6 hós)
Első babámnál nekem is a More Milk hozott eredményt pár hétig még tudtam húzni vele a tejcit, de aztán sajnos a fiam 5 hós korától kellett a tápszer kiegészítés.
KARAMALZ maláta ital!!!!!!
írdd be a google-ba és nézd meg a képét és vegyél. nálam annyi tejem lett tőle, hogy nagyon sok.
Én szülésznő vagyok, szívből ajánlom. Ez alkoholmentes. van citromos és sima ízben, a citromos finomabb.
Kapni : Tesco, Metro, DM, Interspar.
Szerintem se erőltesd az egy mellből etetést, kínáld meg mindkettőből. Az én fiam az elejétől két mellből eszik, sosem volt elég neki egy.
ҝ
Köszönöm a válaszokat!
Amióta beállt ez a helyzet, azóta már 2 mellből etetem. De már 2 este is pótolnom kellett, mert már a 2 mell is kevés volt szegénykémnek. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!