Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyos-Apos mikor jott eloszor...

Anyos-Apos mikor jott eloszor neglatogatni a babat? Es a sajat szuleid, rokonok?

Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagypapák nincsenek több, mint 20 éve...

A mamák az első otthon töltött naptól kezdve jöttek. A rokonok meg 2-3 hetes koruktól.

40/N, 3 gyermekkel.

2016. márc. 9. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Szüleim még aznap bejöttek, anyòsék másnap. Mikor hazajottunk szüleim segítettek, másnap jött anyós is, a másik unokával. Azóta ha erre járnak mindig beugranak, külön városba lakunk.
2016. márc. 9. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Én már bent voltam a kórházban, mikor reggel szóltak, hogy akkor ma császár, nem két nap múlva (az volt az eredeti terv farfekvés miatt, de közbeszólt a magas vérnyomás). Hívtam a férjemet, aztán anyukámat, szóltam nekik. Én annyit kértem, hogy a közvetlen családon kívül (értsd: férjem szülei és húga, én szüleim és húgom) senki ne jöjjön a kórházba, őket viszont bármikor szívesen látom. Mikor kitoltak a műtőből, már ott voltak, egyesével bejöttek hozzám az őrzőbe pár percre (anyukám picit többre), megnézték a babát, aztán csak a férjem maradt. Anyu jött be utána minden nap, meg a férjem, anyósom kb. 3x. Illetve az egyik nagymamám csak kiharcolta, hogy bejöhessen egyszer. Miután hazamentünk, a dédszülőket fogadtuk, rajtuk kívül az első látogatók kb. a kislányom 4 hetes korában jöttek.
2016. márc. 9. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

A kórházba bejöttek egyszer, aztán amikor hazajöttünk, másnap átjöttek. Mondjuk én azt kértem, hogy két nap múlva jöjjenek, mert a hétvégét hármasban töltenénk, erre megsértődtek, végül a férjem "jobb a békesség" alapon azt mondta, hogy jó, akkor jöjjenek át másnap. Ez a megsértődés mondjuk bennem azóta is tüske, mert szerintem semmi borzasztót nem kértem.

A saját szüleim is meglátogattak a kórházban, anyukám többször, apukám csak egyszer, mert utána benáthásodott. Illetve haza is ő hozott minket, mert nekünk nincs jogsink. Következő héten anyukám jött minden nap, hozott ebédet, meg segített, bár olyan nagyon sokat nem kellett, inkább az volt a segítség, hogy eljárkált nekem ügyeket intézni, meg boltba, meg ilyen helyekre, mert a férjem sokáig dolgozott (ő a következő héten volt itthon, úgy gondolta, hogy anyukám nagyobb segítség lesz az elején). Nagybácsik, nagynénik két-háromhetes korában látták először a babát, illetve egy-két barátunk jött megnézni 3-4 hetes korában. Más még nem jött egyelőre, távolabbi rokonokkal nem tartunk olyan szoros kapcsolatot, nagyobb ünnepekkor szoktunk találkozni pl. az én nagynénémmel, nagybátyámmal, a férjem távolabbi rokonaival meg egyes egyedül az esküvőnkkor találkoztam.

2016. márc. 10. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:

A kórházunk protokollja szerint az első napokban várják a látogatókat, de hozzánk később egy hétig nem jöjjenek. Kiderült ugyanis új kutatásokból, hogy az első 3 nap (ha nem tisztítanak feleslegesen légutakat), akkor veszélytelenebb a babára nézve, mint az első hetek.

Ezért, hozzánk a császárom napján és másnap este jött a szűk család és a közeli barátok. Aztán egy hét magány hármasban otthon, és utána jöttek ismét.:)

2016. márc. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!