Születendő kislányomnak keresek 2. nevet. Elsőnek a Nia nevet választottuk. Szerintetek mi passzolna mellé 2. névnek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 22:29
21/37 anonim válasza:
Én meg azt nem értettem, miért kell kibszni szerencsétlen gyerekekkel... Van különbség a ritka, különleges és az idióta nevek között.
22/37 Fanni27 válasza:
Hé, attól hogy neked nem tetszik (Anthony Cade) attól még másnak tetszhet! És most miért válaszolsz ilyen ingerülten? Nem a te gyereked, nem kell begőzölni.
23/37 anonim válasza:
Én simán megértem miért válaszol ingerülten.. Ha a párok nem tudnak megegyezni a névben, az egyik "normális" nevet akar adni a másik meg valami olyan ritka nevet amit még ember nem adott a gyerekének, akkor minden ezzel kapcsolatos kérdéstől ki lehet akadni..
Nar-Nia? (a Nina név nem tetszik? elég ritka és azért van aki hallott róla..)
24/37 anonim válasza:
Én előbb egy normálisabb első nevet keresnék. Szerencsétlen gyerek.
25/37 anonim válasza:
A Ninát egyetlen betű választja el a Pinától. Az sokkal rosszabb.
26/37 anonim válasza:
Nyugodtan legyen Nia. Már az oviban nuna, nina, pina lesz. Sokkal szebb és vállalhatóbb a Lia, Mira, de még a Mia is. Szégyen, hogy milyen neveket engedélyeznek manapság. Pedig én sem a Katit, Erzsit, Emesét favorizálom. De ez már nekem is sok.
27/37 anonim válasza:
szerintem a felsorolt Lia, Mia, Mira semennyivel se jobb mint a Nia.. mind borzalmas.. most gondoljatok már bele, egyszer fel fog nőni az a gyerek. Mira néni? Hova mész csak nem Mira vízért? Lia néni meg lila. Mia meg mi a manó...
28/37 anonim válasza:
Én írtam a Liát és ezeket. Szerintem meg különbek, habár nem sokkal. Azok is csak azért, mert többen hallották, mint a Niát. Valamennyire már megszokták. Adni viszont egyiket sem adnám.
29/37 Joe.38 válasza:
Manapsag normalis nevet miert nem.adnak a gyereknek ? Második név minek ? Esetleg akkor harmadik ?
30/37 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttünk Melánia lesz. Nem lesz 2. név. :)
2016. márc. 15. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!