Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Születendő kislányomnak...

Születendő kislányomnak keresek 2. nevet. Elsőnek a Nia nevet választottuk. Szerintetek mi passzolna mellé 2. névnek?

Figyelt kérdés

2016. márc. 6. 22:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
35%
Eszmeralda, Amanda, Zsáklin, Dzsenovéva.. ezek passzolnak.
2016. márc. 9. 12:31
 12/37 anonim ***** válasza:
42%
A Nia mellé én is valami szokványosabbat választanék pl. Anna, Emma, Bella, Sára, Janka.
2016. márc. 9. 16:54
 13/37 1112 ***** válasza:
59%
Borbála, Rebeka, Edna, Edina, Emma, Éva, Eszter, Leila, Berta, Flóra, Johanna, Zelma, Melinda, Anna, Fruzsina, Etelka, Janka, Melitta, Alina, Dominika, Stella, Gizella, Aranka, Emőke, Enikő, Bettina, Rozina, Bernadett, Odett, Mercédesz
2016. márc. 9. 17:00
 14/37 anonim válasza:
78%
elég egyértelmű, hogy Solange
2016. márc. 10. 11:17
 15/37 Pusszi válasza:
80%

Tényleg valami szokványosabb nevet adjatok neki.

A húgom anno Georgina nevet kapta és másodikként az Évát, ha nem tetszene neki.

Nia után A betűvel kezdődő nevet ne válasszatok, mert később félreérthető lesz a név, egybe fog majd csak csengeni (ilyen gondolok pl. Nia Anna, mert könnyen Nianna lesz belőle :) )

Nekem nagyon tetszenek ezen a női nevek a teljesség igénye nélkül:

Boglárka, Enikő, Réka, Hanna, Rebeka, Ida, Izabella, Izolda, Bíborka, Zsófia, Regina, Darinka - bár ez nem hagyományos név) Krisztina, Tímea, Borbála

2016. márc. 11. 08:17
 16/37 Fanni27 ***** válasza:
20%
Nekem a kedvenc nevem az Emma. Sajnos nekem nem az lett a nevem, de ha lesz gyerekem (ami még messze van) akkor őt így fogják majd hívni. Szerintem vagy Emma, vagy Hanna legyen! :D Majd megírod, hogy mi lett végül a neve?
2016. márc. 11. 18:12
 17/37 anonim ***** válasza:
40%
Nia Lea :) És ha pl "Nagy" a vezetékneve,akkor ahol csak megjelenik,mindenhol mondjàk majd...Na itt a Naaagy Nia Lea ::)) És ha a tàvolkeleten telepedne le,még nevet sem kellene vàltoztatnia hihi
2016. márc. 12. 08:29
 18/37 anonim ***** válasza:
32%
Igen, nem elég egy gáz név, adjunk neki még egyet a Lea személyében. Miért nem lehet embernevet adni a gyereknek és nem kutyanevet? Felnőttként irtó ciki tud ám lenni, ami gyerekként cuki.
2016. márc. 12. 12:02
 19/37 anonim ***** válasza:
45%

nem tudom, mi olyan nagy gond ezzel a névvel (nekem csak az a bajom vele, hogy rövid és úgy hangzik, mint a mánia), manapság már mindenki ilyesmi neveket ad a gyerekének. az ún. szokványos magyar nevek közül meg szinte egyik sem magyar eredetű

hangzásban hosszabb nevek illenek hozzá, de amellett meg a Nia elveszik, úgyhogy én se adnék mellé 2. nevet, inkább ezt adnám 2.-nak

2016. márc. 12. 12:56
 20/37 anonim válasza:
28%
Hédi? Liza? Zamira?
2016. márc. 12. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!